Alcohol Please

移動電話: 6086 7787

alcoholpleasehk.com

網站

點擊上面的鏈接將帶你到未被指南經營的網站。指南不負責鏈接網站的內容或可用性。

Alcohol Please
Categories: Unknown

Alcohol Please的主要聯繫方式
移動電話
6086 7787
網站
alcoholpleasehk.com

1 顧客評論
編寫您的評論
Alcohol Please

Alcohol Please於2018年成立,為香港一間Spirits; Wine小店專營威士忌推薦名酒,致力以更貼地價錢出售世界各地精選美酒。除了主打的普通款或限量版Whisky, 還有各款高性價比Wine, 甚至香港較少見的Premium Rum; Cognac, 都可以係Alcohol Please搵到適合你嘅酒。Drink Less, Drink Better;係我們剛接觸酒時被前輩灌輸的心態, 同時亦成為Alcohol Please營運及選酒的宗旨。畢竟以有限的肝臟同金錢, 去面對接近無限的酒款, 每個Quota都值得大家嚴選, 不容浪費。Alcohol Please希望揀的酒都係好飲或有趣, 值得你一試的酒款。 https://alcoholpleasehk.com/

alcohol alcohol - 26/11/2021

編寫您的評論

快速鏈接