自家烘焙- Sweeology*甜味哲學

列印

Is 自家烘焙- Sweeology*甜味哲學 incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

關於自家烘焙- Sweeology*甜味哲學

♥ 自家烘焙 – 澳門首推西式年糕 ♥

- 金黃脆皮外層, 加上煙韌內層夾心, 必定令你有不一樣既味覺感受!
- 有別於以往傳統蛋糕, 我地既自家烘焙年糕, 擁有三種滋味食法:
1) 可選擇熱食, 帶出熱呼呼,溫暖的感覺;
⋯⋯ 2) 亦可置於常溫, 令外層更加鬆脆, 與煙韌內層形成更強烈的對比;
3) 更可泠藏, 享用的時候稍微用鍋煎熱一下, 即能變成可口的黃金糕!

- 由於作品剛剛推出市面, 現正享有試食推廣。任何朋友只要對我地既作品有興趣, 都可以透過facebook或者電話同我地聯絡, 即可品嚐自家烘焙年糕。

價錢:
由於現屬試業階段,且不需支付地鋪費用,因此一磅西式年糕只售MOP50。
我地務求令到識食既你食得開心之餘,亦覺物超所值。

製作時間:
-- 訂購後2至3天即能拿取(採用即訂即烘, 務求提供最可口, 最新鮮的作品), 亦可預訂拿取日期。
-- 甜度可隨個人口味調製, 鍾意多甜又得, 微甜又得, 總之以為食既"你"為先。

** 如作送禮之用, 仲可以為你加上令令包裝。

有興趣既朋友可以透過FACEBOOK同我地聯絡,又或者SMS/打俾我地都得.

♥ 甜味哲學~Sweeology ♥

營業時間

週一 至 週日
-

付款方式

現金, Other

Other services near 澳門 離島

位於澳門 離島的自家烘焙- Sweeology*甜味哲學是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more 甜品 services 澳門 離島 available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for 澳門 甜品 by location, keyword or service options.

[246853]