NGL LOGISTICS INT'L LTD.

列印

Is NGL LOGISTICS INT'L LTD. incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

聯絡資料 Are these details correct?

地址: 香港, Causeway Bay, Rm. 2912, Tower Two, Times Square, 1 Matheson St.,

給企業發送郵件

關於NGL LOGISTICS INT'L LTD.

日鴻物流是一家具有多年物流運輸操作經驗的國際供應鏈服務提供商,專業從事,國際貨物空運和多個主要港口地區的特價海運服務,多個服務分點遍及香港和中國主要城市。
公司的管理團隊都是由深具實戰經驗和通曉應變員工所組建,不論運輸上遇見的大小問題,必定完全解決。我們以客為先,用心的聆聽客戶的寶貴意見并盡力了解和滿足顧客的需求。

地圖

位於Rm. 2912, Tower Two, Times Square, 1 Matheson St.,, Causeway Bay 香港的NGL LOGISTICS INT'L LTD.是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more Import And Export services Causeway Bay 香港 available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for Causeway Bay Import And Export by location, keyword or service options.

更多位於Causeway Bay 香港, Hongkong的企業

[247468]