SAN.HAIR&BEAUTY

列印

Is SAN.HAIR&BEAUTY incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

聯絡資料 Are these details correct?

地址: 新界, 大埔, 大埔寶湖道3號寶湖花園L2.227A3鋪

電話傳銷請勿擾

網站 - 沒有提供
給企業發送郵件

關於SAN.HAIR&BEAUTY

本店用的貨品有一定的水平不用大陸貨請大家放心本店的价格都不貴。本店電髮380up做色加剪都係240焗油都係100不包洗吹但絕對不用平貨!本店仲有洗頭水同所有美髮用品

地圖

Other services near 大埔 新界

位於大埔寶湖道3號寶湖花園L2.227A3鋪, 大埔 新界的SAN.HAIR&BEAUTY是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more Beauty Centre services 大埔 新界 available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for 大埔 Beauty Centre by location, keyword or service options.

更多位於大埔 新界, Hongkong的企業

[249026]