Tw5 Cityside

列印

Is Tw5 Cityside incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

關於Tw5 Cityside

荃灣西五區城畔﹝前址為荃灣交通運輸大樓﹞項目為住宅及零售物業,日後將成為荃灣區的地標,預期於2018年落成。
達潤投資有限公司為華懋集團成員及荃灣西五區城畔項目的發展商,本公司盼透過是項主題為「我愛荃灣‧實踐綠色生活」繪畫比賽,推廣共創和諧綠色社區及新一代珍惜大自然資源的觀念。

Other services near

位於的Tw5 Cityside是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more Transport services available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for Transport by location, keyword or service options.

[262454]