Bullte

列印

Is Bullte incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

聯絡資料 Are these details correct?

地址:

給企業發送郵件

關於Bullte

法国布尔特(香港)家具集团有限公司,是一家专业设计、生产销售为一体的高新企业。座落在美丽的泉城济南高新技术开发区,占地6000余平方米。公司成立于1984年,有20多年的家俱制造经验,拥有一批优秀的产品设计开发人员和一支技术熟练的员工队伍。

Other services near

位於的Bullte是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more fabric services available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for fabric by location, keyword or service options.

[255063]