Colour For Hair (色彩)

列印

Is Colour For Hair (色彩) incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

聯絡資料 Are these details correct?

地址: 離島, 長洲, 長洲大新後街130號地下

電話傳銷請勿擾


給企業發送郵件

關於Colour For Hair (色彩)

本店提供專業,優質,可靠服務.已在長洲及中環經營十多年,經驗豐富,是你可靠之選.
陶瓷數碼電髮,負離子直髮,染髮等等
全長洲唯一代理JOICO,SHISEIDO之美髮產品,信心保証.請認清購買及選購
ps:我們所售賣的貨品均為優質的行貨,我們深信只有優質的行貨,才可以得到保障

地圖

Other services near 長洲 離島

位於長洲大新後街130號地下, 長洲 離島的Colour For Hair (色彩)是您的企業嗎? 認領您的企業名錄,通過添加企業資訊贏得更多有利商機。

We have more Hong Kong services 長洲 離島 available on Hotfrog Hongkong. You can update your search for 長洲 Hong Kong by location, keyword or service options.

更多位於長洲 離島, Hongkong的企業

[276103]